Gratis Voetencheck bij Buiting Schoenen

Voet- of houdingsklachten?

Een verkeerde voetstand kan uw lichaam ongemerkt overbelasten waardoor er van de één op de andere dag klachten kunnen ontstaan zonder directe oorzaak.

 

Benieuwd of uw voetstand een relatie heeft tot uw klacht?

 

Zaterdag 1 juni is Rene bij Buiting Schoenen met de gratis voetencheck. Druk op onderstaande knop en maak vrijblijvend een afspraak. 

 

 

 

Miranda vertelt

Jaren geleden ben ik van het paard gevallen. Sindsdien heb ik knieklachten. Soms is het even weg maar het komt altijd terug. Inmiddels ben ik vaste klant bij de fysiotherapeut die mij goed begeleid waardoor ik mijn werk kan blijven doen.

 

Een vriendin tipte mij om eens naar de gratis voetencheck bij Rene te gaan. Dit heb ik gedaan. Rene heeft goed naar mijn voeten en knieën gekeken. Hij zag dat allebei mijn knieën naar binnen staan. Op de video kon ik mijzelf zien lopen. Toen Rene mij vertelde dat mijn pijnlijke knie en de voet daaronder bij iedere stap iets teveel naar binnen draait was dit een eye-opener. Door dit met eigen ogen te zien was ik overtuigd dat Rene mij misschien wel eens kon helpen. 

 

Rene heeft later voor mij een paar steunzolen gemaakt. Hier moest ik wel echt even aan wennen maar inmiddels kan ik toch wel zeggen dat ik veel minder vaak bij de fysiotherapeut kom en dat ik minder pijn heb. 

Hoe ziet de gratis voetencheck eruit?

Eerst kijk ik naar uw voet en houding in stil stand. Dan maak ik een digitale afdruk van uw voeten om de drukverdeling goed in beeld te brengen.

 

Vervolgens laat ik u een stukje lopen. Dit neem ik op met een kleine camera waarvan u de beelden direct te zien krijgt en vertel ik wat ik in uw looppatroon zie.

 

Daarna neemt u plaats en wil ik graag wat testen bij uw voeten afnemen om de bewegelijkheid te bepalen. Hiermee kan ik onder andere aftasten hoe goed uw voeten eventueel te corrigeren zijn.

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Rene Stamkot. Al ruim 17 jaar help ik mensen met voet- en lichaamsklachten. Eerst heb ik in een comfort schoenenwinkel gewerkt naast de orthopedisch schoenmakers en registerpodologen. Vanuit daar heb ik mij verder ontwikkeld als Registerpodoloog. 

 

Inmiddels heb een eigen podologiepraktijk in Bemmel, Eindhoven en Reek. Mensen van lichamelijke klachten afhelpen is mijn passie. Ik heb een groot netwerk aan collega registerpodologen en andere proffesionals waarmee ik veel samenwerk om de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen te volgen en toe te passen.

Locatie

Let op! De gratis voetencheck is zaterdag 1 juni bij Buiting Schoenen Dorpsstraat 25 in Bemmel.

Contactgegevens

Podopraktijk Bemmel

085-0647808

rene@podopraktijkbemmel.nl